0
02188307122
مهران دوستی صدرالدین شجره حسین آهی

تنها صداست که می‌ماند

یادبود اساتید درگذشته آموزشگاه شیوا آوا
استاد مرحوم مهران دوستی / استاد مرحوم صدالدین شجره / استاد مرحوم حسین آهی

اساتید آموزشگاه شیوا آوا

میکاییل شهرستانی

میکائیل شهرستانی

بازیگر / کارگردان / مدرس تئاتر

میکائیل شهرستانی کارگردان، طراح صحنه در تئاتر، مدرس بازیگری و بازیگر تلویزیون، سینما، تئاتر و رادیو، در یکم اسفند سال ۱۳۴۱ در تهران متولد شد. اولین بار در سال ۱۳۶۱ وقتی تنها ۲۰ سال داشت با نمایش(سرود سرخ برادری) به کارگردانی ناصر نجفی از تالار قشقایی روی صحنه رفت و در سال ۱۳۶۵ از مدرسه عالی( بازیگری صدا و سیما) فارغ التحصیل شد. میکائیل شهرستانی، بازی در سینما را از سال (۱۳۷۵) با «سایه به سایه»، به کارگردانی علی ژکان آغاز کرد. جایزه‌ی بهترین کارگردانی از جشنواره‌ی بین‌المللی رادیو برای نمایش «برادر ایام» (۱۳۹۱)، را در کارنامه دارد. در سال ۱۳۶۹ که ۲۸ ساله بود اولین تجربه کارگردانی خود را با نمایش “در منطقه جنگی” تجربه کرد. در کنار فعالیت های خود از سال های پیش به تدریس بازیگری، بیان و بدن و صدا نیز پرداخته است. همکاری استاد شهرستانی با آموزشگاه شیواوآوا در زمینه تدریس و آموزش رشته بازیگری رادیو می باشد.

ژاله صادقیان

ژاله صادقیان

گوینده / مجری تلوزیون

ژاله صادقیان متولد ۱۳۴۴ تهران و از گویندگان باسابقه رادیو و تلویزیون است. اولین بار گویندگی را در سال ۱۳۴۹ و در سن ۵ سالگی در رادیو سراسری و در برنامه خردسالان که تهیه کننده و گرداننده آن هما احسان بود، تجربه کرد. پس از ۸ سال حضور در رایو در سال ۵۷ هم زمان با وقوع انقلاب از رادیو خارج شد و در سال ۱۳۶۷ پس از فارغ التحصیلی در رشته ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبائی دوباره به رادیو بازگشت و فعالیت خود را با برنامه «جنگ جوان» از سر گرفت. در اولین اجرای نمایشی خود در نمایشنامه ای نقش پروین اعتصامی را از خردسالی تا زمان مرگ اجرا کرد. اولین اجرای تلویزیونی وی برنامه ای تحت عنوان «گلپونه ها»، با مضمون شعر و موسیقی بود. او در سال ۱۳۸۳ با ترک رادیو و آغاز فعالیت رسمی خود در تلویزیون، اولین برنامه خود را با نام «چرتکه» اجرا کرد. در سال ۱۳۸۶ اجرای برنامه را در رادیو برون مرزی صدای آشنا آغاز کرد. «ستاره چین شب های روشن» اولین برنامه او در رادیو صدای آشنا بود. او به علت علاقه، گویندگی را در زمینه شعر و موسیقی و ادب دنبال کرده است. وی تاکنون موفق به دریافت چندین جایزه در زمینه گویندگی شده است.

در حال حاضر، استاد صادقیان تدریس ندارند. با آرزوی سلامتی و موفقیت برای ایشان

بهروز رضوی

بهروز رضوی

گوینده / مجری تلویزیون / بازیگر

بهروز رضوی برادر عاطفه رضوی متولد ۱۳۲۶ در یزد گوینده، مجری تلویزیون و بازیگر ایرانی است. پدر او به قصد این‌که فرزندانش در تهران بیشتر امکان رشد در زمینه‌های فرهنگی هنری دارند، اوایل دهه‌ی سی به همراه خانواده به تهران آمد. خانواده‌ی او اغلب در کارهای فرهنگی و هنری مشغول به کار هستند؛ از جمله «عاطفه رضوی» گریمور و بازیگر سینما، و همچنین زنده یاد «بهزاد رضوی» که مدرس آواز و نوازنده تنبک بود. استاد بهروز رضوی همکاری خود را با رادیو در سال ۱۳۴۷ به عنوان گوینده آغاز کرد. وی علاوه بر گویندگی رادیو و تلویزیون، بازیگر تئاتر و سینما نیز هست. وی روایت مجموعه مستند ایران را بر عهده داشته و در فیلم‌های زیر به عنوان بازیگر نقش‌آفرینی کرده است:

۱– نجات‌یافتگان: ۱۳۷۴

۲– آبادانی‌ها:۱۳۷۱

۳– شعله‌های خشم: ۱۳۷۱

۴– دادستان: ۱۳۷۰ 

۵– شانس زندگی: ۱۳۷۰

۶– یکبار برای همیشه: ۱۳۷۰

۷– آب را گل نکنید :۱۳۶۸

۸– جستجوگر :۱۳۶۸

۹– ردپایی بر شن: ۱۳۶۶

۱۰– محموله: ۱۳۶۶

بهرام سروری‌نژاد

بهرام سروری نژاد بازیگر و کارگردان، متولد سال ۱۳۵۳ می باشد. او دارای مدرک کارشناسی کشاورزی دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشکده سینما ‏تئاتر است. از مهم‌ترین آثار بهرام سروری نژاد می‌توان به بازیگری در سریال گاهی به پشت سر نگاه کن، فیلم سد معبر و سریال بشارت منجی اشاره کرد. نخستین حضور او در سینما در سال ۱۳۸۴ با فیلم مسیح به کارگردانی نادر طالب‌زاده بوده است. وی در سال ۱۳۹۳ با بازی در سریال گاهی به پشت سر نگاه کن و در سال ۱۳۹۵ با بازی در فیلم سدمعبر، دوره پرتلاش و موفقی را پشت سر گذاشته است. بهرام سروری نژاد همچنین در بازیگری و کارگردانی تئاتر فعالیت چشمگیری و درخشانی دارد. همکاری و حضور ایشان در آموزشگاه شیواآوا، تدریس مهارت های بیان و بدن و بازیگری می‌باشد.

مریم واعظ‌پور

مریم واعظ‌پور از گویندگان قدیمی رادیو متولد ۱۷ فروردین ۱۳۳۶ در تهران می باشد. وی پس از اخذ مدرک دیپلم، دوره فن بیان و عروض فارسی و شعرخوانی را در سال ۱۳۶۷ در محضر استاد جواد مانی گذرانده است و از همان سال کار گویندگی را با رادیو جوان ، رادیو فرهنگ و رادیو پیام آغاز کرده است و تا کنون در این عرصه مشغول به کار است. از نظر او صدای خوب، تکنیک و مطالعه از ضروریات یک گوینده موفق است. کتاب صوتی هزارو یک شب، با صدای گرم مریم واعظ پور، از جمله آثار و فعالیت های ایشان می باشد.

فرشاد آذرنیا

فرشاد آذرنیا از صداسازان قدیمی و از چهره‌های شناخته شده در رادیوست. بیشتر نمایش‌های رادیویی با افکت‌های او جان می‌گیرند. با این‌که تحصیلات او در زمینه مترجمی زبان انگلیسی است، اما تخصص او در زمینه افکت و موسیقی است.

حسن توکلی

حسن توکلی گوینده انگلیسی، دوبلور، مجری تلویزیون و شاعر؛ در سال ۱۳۶۱ در شهر برادفورد در کشور انگلستان متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در انگلستان سپری کرده و سپس به سرزمین پدری خود ایران مهاجرت کرد. حسن توکلی فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه خوارزمی می باشد. وی در زمینه موسیقی نیز فعالیت دارد و آهنگ هایی با شعر موسیقی و صدای ایشان منتشر شده است. از سال ۱۳۸۶ الی ۱۳۹۵ از مجریان و گویندگان خبر پرس تی وی بوده است و در دوران فعالیت خود در شبکه خبری پرس، آنونس ها، تیزرها و مستند های زیادی را در این شبکه دوبله کرده است. تولیدات صنعتی و تبلیغاتی بسیار زیادی با صدای حسن توکلی به انگلیسی دوبله و صداگذاری شده است. 

امیر نوری

غلامعلی امیرنوری

استاد غلامعلی امیر نوری اول دی ماه سال ۱۳۱۷ متولد شد. از دوران کودگی در محیطی آشنا به شعر و ادبیات، تربیت یافت و همین امر باعث علاقه وی به این حوزه شد. وی در زمان دیپلم در رادیو زاهدان ابتدا به عنوان گوینده و سپس به عنوان نویسنده، تهیه کننده ، بازیگر و کارگردان مشغول به کار شد. سپس به تهران آماده و در اوان دوره سربازی در رادیو نیرو هوایی و سپس رادیو ایران مشغول به گویندگی شد. همچنین مدتی گوینده مشروح اخبار بود اما گویندگی او در عرصه شعر و ادبیات و فرهنگ، حدودا از سال ۱۳۵۰ آغاز شد. استاد نوری بسیاری ازمتون ادبیات فاخر فارسی و همچنین اشعار بزرگان ادب ایران( حافظ، مولانا، فردوسی و سعدی) را بصورت صوتی، اجرا و ضبط کرده است. اشراف و دانش او به قواعد و اصول زبان فارسی سبب شد تا استاد نوری در دانشکده صدا و سیما به تدریس گویندگی، فن بیان و شعر و ادبیات بپردازد. او سالهای سال متعصبانه و با شرافت و عشق در رادیو فعالیت کرد. در حال حاضر همکاری ایشان با آموزشگاه شیواآوا، در زمینه آموزش و تدریس اصول گویندگی و شعرخوانی می باشد.

بهرام ابراهیمی

بهرام ابراهیمی

بهرام ابراهیمی در زمینه‌های مختلفی فعالیت داشته است. او تنها درحالی که فقط ۱۸ سال داشت با رفتن جلوی دوربین مازیار بازیاران (از کارگردانان مطرح آن سال‌ها )، و با فیلم «صخره سیاه» ساخته شده در سال ۱۳۵۲، دوران حرفه‌ای خود را در تلویزیون و بازیگری آغاز کرد. ایشان گوینده و هنرپیشه‌ی توانمند و خوب کشورمان دستی بر آتش تدریس نیز دارد. ابراهیمی در برنامه‌های رادیویی، سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی متعددی ایفای نقش و گویندگی کرده است. او که فارغ التحصیل رشته‌ی نمایش، گرایش بازیگری و کارگردانی از دانشکده‌ی هنرهای دراماتیک است، در طی دوران فعالیت‌اش در حوزه‌های مختلف هنری، در نمایشنامه‌های رادیویی بسیاری نسبت به دیگر حوزه‌ها کار کرده است. بهرام ابراهیمی در رادیو به موفقیت‌هایی دست یافت که برخی یکی از دلایل این موفقیت‌ها را صدای خاص و جذابش می‌دانند. ابراهیمی یکی از اعضای هیات مدیره‌ی خانه تئاتر نیز می‌باشد.

سیامک شاه‌کرمی

سیامک شاه‌کرمی خوانساری متولد ۲۸ مهر ۱۳۵۲ در تهران از سن کودکی با ساز گیتار را شناخت و از ۱۳ سالگی بصورت جدی، سبک گیتارکلاسیک را دنبال کرده و در سن ۲۳ سالگی با سبک فلامنکو آشنا شده است. رشته تحصیلی وی آواز کلاسیک بوده و عضو خانه موسیقی ایران می باشد. او در سال ۱۳۸۴ ، ویلون را به عنوان ساز دوم آغاز نمود و تا کنون به تدریس موسیقی، صداسازی و آواز کلاسیک مشغول است . همچنین در زمینه صدا برداری و ساخت استودیو و تجهیزات صدا و موسیقی دیجیتال، سابقه کار و فعالیت چشمگیری داشته است. در سال۱۳۸۷ وارد مجموعه شیواآوا شده و تا امروز در این مجموعه در زمینه تدریس سلفژ، صدابرداری، مدیریت دوبلاژ و تدوین و ساخت پروژه های مختلف رادیویی فعالیت دارد.

طیبه رفیعی

گوینده / نویسنده / کارگردان / بازیگر

طیبه رفیعی متولد ۳ دی ماه ۱۳۶۳ در استان البرز می باشد. تحصیلات وی، کارشناسی رشته ژنتیک است اما علاقه به حوزه گویندگی و دوبله از سال ۸۸ او را در این مسیر سوق داد. او در این سالها به عنوان گوینده، نویسنده داستان و دوبلور در زمینه کودکان فعالیت چشمگیری داشته است. از سوابق هنری و کاری او می توان به : تولید محتوای صوتی و تصویریِ تبلیغاتی و آموزشی، خواندن تیزر رادیویی و مدیریت تولید اپلیکیشن (کارخانه قصه) اشاره کرد.
همکاری طیبه رفیعی با آموزشگاه شیواآوا،در رشته گویندگی کودک و نوجوان می باشد.

سمانه فاخری

سمانه فاخری متولد اول تیر ماه ۱۳۶۱  دانش‌آموخته رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه شهید بهشتی تهران است. در دوره نوجوانی از اعضای تحریریه شعر و ادبیات مجلات نوجوانان بوده است و در همایش‌های ادبی استانی و کشوری بسیاری شرکت داشته است. او اکنون در رشته‌های تخصصی شعر، نویسندگی، ویراستاری و تدریس زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه فعالیت می‌کند. همکاری ایشان با آموزشگاه شیواآوا در رشته شعرخوانی و فن‌بیان می‌باشد.

اسماعیل آذر

اسماعیل آذر

امیراسماعیل آذر متولد ۱۸ آذر ۱۳۲۳ اصفهان، استاد ادبیات فارسی و مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران و مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگبان است. او در تلویزیون نیز به عنوان مجری و کارشناس برنامه‌های ادبی از جمله برنامه “به تماشا سوگند و به آغاز کلام” (مشاعره) فعالیت می‌کند. او همچنین عضو کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدیر گروه ادبیات فارسی سازمان فرهنگی اکو، عضو کمیته نامگذاری ثبت احوال، عضو کمیسیون‌های علمی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و عضو هیئت مدیره انجمن ادبیات تطبیقی است. برخی از آثار وی عبارتند از: – تاریخ هزار ساله شعر پارسی درباره امام رضا(ع) – شاهکارهای ادبی جهان (مترجم) – سعدی شناسی – ادبیات ایران در ادبیات جهان – شکوه عشق- تاریخ و شعر عاشورا – عبرتگاه تاریخ – تاثیر حافظ بر ادبیات غرب

احسان کرمی

مجری / بازیگر

احسان کرمی (زادهٔ تیر ۱۳۵۹ در تهران)، بازیگر، خواننده صداپیشه ایرانی است. وی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۵ در رادیو آغاز کرده‌است.

وی به عنوان نویسنده، گوینده و بازیگر آیتم‌ها در رادیو فعالیت داشته‌است. از جمله شبکه‌های رادیویی که وی با آن‌ها همکاری داشته‌است می‌توان به رادیو ایران، صدای آشنا، رادیو تهران و رادیو پیام اشاره کرد.

وی در مقطعی از گویندگان برنامهٔ جمعه ایرانی نیز بود.

وی که دوره‌های بدن و بیان را نزد میکائیل شهرستانی گذرانده‌است، هرساله تعداد زیادی تئاتر را روی صحنه می‌برد و علاوه برآن آثار تصویری متعددی نیز ارائه کرده‌است.